Vanaf heden worden er geen nieuwe afspraken meer gemaakt. Schoonheidsinstituut Verdi stopt op 26 mei 2023

Handverzorging in Bornem

Jouw handen verdienen meer! Ze krijgen dagelijks veel te verduren en zijn dan ook nog eens vatbaar voor huidveroudering. Ja kan ze dus maar beter in topconditie houden. Wil je een leuke set gelnagels of net een intensieve verzorging van je handen? Maak dan nu je afspraak.

Kunstnagels

 

 • Gelnagels - op de natuurlijke nagel:

heb je zelf al mooie nagels maar wil je toch dat ze een extra versteviging krijgen of wil je dat ze altijd dat perfecte kleurtje hebben zonder af te schilferen? Dan kan je perfect gel op je eigen natuurlijke nagel laten plaatsen. Het is ook perfect mogelijk om gel op korte nagels te plaatsen. Ik heb een waaier aan kleuren om uit te kiezen. Een mooie french (wit randje) behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn ook allerlei nailart mogelijkheden ter beschikking: sticker, waterdecal, steentjes, glitters, stempels,... 

 

 • Gelnagels - met verlenging:

Vind je jouw eigen nagels te kort, eentje afgebroken of ben je een nagelbijter? Geen probleem! Ik verleng je natuurlijke nagel met een sjabloon. Dit zorgt voor een extra stevige verlenging. Bij nagelbijters raad ik aan om geen te lange nagels te nemen voor de eerste keer. Dit voor een steviger resultaat en betere gewenning. 

   

  Tip: Geef je handen een goede thuisverzorging

  Ook thuis kan je je handen dagelijks goed verzorgen. Een diep-hydraterende handcrème doet dan wonderen! Last van broze, gevoelige nagels? Versterk je nagels met een Dadi'oil. Check zeker onze producten en ontdek de complete thuisverzorgingsset

  Verzorging

   

  • Manicure (handverzorging):

  basis verzorging van de nagels waar we o.a. knippen, vijlen, nagelriemen schoonmaken, velletjes verwijderen en eindigen met een handmassage. Indien gewenst kan er een gepaste nagellak worden aangebracht.

  • Spa manicure:

  Basis handverzorging aangevuld met een scrub op basis van lindebloesem en candelillawas, gevolgd door een intens voedend handmasker op basis van natuurlijke oliën en goudsbloemextract. Resultaat? Zijdezachte handen!

   Wat kost een behandeling bij Schoonheidsinstituut Verdi? Bekijk hier de prijslijst.

   Interesse?

   Wenst u een afspraak te maken voor een handverzorging bij Schoonheidsinstituut Verdi in Bornem? Neem dan snel contact op.