Vanaf heden worden er geen nieuwe afspraken meer gemaakt. Schoonheidsinstituut Verdi stopt op 26 mei 2023

Gespecialiseerde Voetverzorging in Bornem

Wil je jouw voeten eens goed verwennen of heb je last van een voetprobleem? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik neem de nodige tijd om je voetproblemen te bespreken en te behandelen of om je gewoon rustig te laten genieten.

 • Gespecialiseerde voetverzorging (in de volksmond medische pedicure):

Correct knippen van de nagels, nagelriemen reinigen, eelt verwijderen, verzorgen van kloven, verdunnen van verdikte nagels, ingegroeide nagels verzorgen, eeltpitten en likdoorns behandelen. Advies bij huid- en nagelaandoeningen zoals kalknagels, schimmelnagels, voetschimmel, extreem droge huid,... . Indien gewenst kan er na de verzorging een gepaste nagellak worden aangebracht.

Specialisatie technieken:

 • Orthoplastie:

Op maat gemaakte siliconen drukontslasting voor likdoorns, eeltpitten, hamertenen en hallux valgus.

 • Teennagelcorrectie d.m.v. gel:

Heb je een ingescheurde, afgebroken of traumanagel? Geen probleem? Deze kan cosmetisch hersteld worden door middel van gel. De gel groeit samen met de gezonde nagel uit, dit duurt gemiddeld 10 tot 12 maanden. Voor een goed eindresultaat wordt de gecorrigeerde nagel elke 4 tot 6 weken bijgewerkt en indien nodig vervangen.

 • Orthonyxie: behandeling ingegroeide nagels d.m.v. nagelbeugels:

Heb je last van een ingegroeide nagel? Dan kan een nagelbeugel verlichting bieden. De nagelbeugel corrigeert de stand van de nagel en verhelpt ingeroeien. Ik werk met 2 verschillende soorten nagelbeugel nl. onyclip en ross fräser. Afhankelijk van het stadium van de ingroeiende nagel en de vorm van de nagel, beslis ik met welke beugel er wordt gewerkt.

 • Gelnagels op de tenen: 

Ben jij het ook beu om telkens opnieuw je nagels te moeten lakken? Kies voor gel op de tenen en je geniet 6 tot 8 weken van een mooi kleurtje op je tenen! 

 • Spa pedicure:

Voetverzorging aangevuld met een scrub op basis van keratoline, eucalyptus en munt, gevolgd door een intens voedend voetmasker op basis van natuurlijke oliën en orchidee-extract. Resultaat? Gladde en zijdezachte voeten!

  Wat kost een behandeling bij Schoonheidsinstituut Verdi? Bekijk hier de prijslijst.

  Interesse?

  Wenst u een afspraak te maken voor een voetverzorging bij Schoonheidsinstituut Verdi in Bornem? Neem dan snel contact op.