Tips om thuis je gelnagels te verzorgen.

Gepubliceerd op 9 november 2020 om 11:45

We worden allemaal geconfronteerd met uitgegroeide gelnagels die niet verzorgd kunnen worden door de nagelstyliste. Daarom geef ik graag enkele tips mee om je nagels thuis te verzorgen.

Wat heb je nodig?

  • Een kartonvijl met een zachte korrel
  • Dadi’oil
  • Eventueel een leuke nagellak

 

Hoe ga je te werk?

Gebruik nooit een nagelknipper om je gelnagels in te korten! Dit zorgt voor gebroken en loskomende nagels.

Het is belangrijk om tijdig je nagels in te korten. Dit doe je met een kartonvijl met zachte korrel.  Je begint best met de moeilijkste hand. Je draait hiervoor best je nagels naar je toe (zodat je ze op dezelfde manier bekijkt als ik ze bekijk bij de verzorging). Vijl je nagels eerst tot de gewenste lengte en vijl hem nadien in de gewenste vorm. Voor het vorm vijlen plaats je de vijl schuin onder de nagel.

Naast het verkorten van de nagels is het belangrijk om je nagels voldoende te voeden. Gebruik daarom 2 keer per dag Dadi’oil. Smeer ook meermaals per dag je handen in met een voedende handcrème (vb: camomille handcrème).

De uitgroei camoufleren kan perfect met een Color Me Nagellak. In combinatie met de Color Me topcoat heb je langer geniet van je nagellak danzij zijn gelpolish finish.

Herhaal deze stappen tot je nagels volledig zijn uitgegroeid. Nadien blijf je de nagels 2 x per dag verzorgen met Dadi’oil.  Peuter of trek je nagels zeker niet los! Dit beschadigt de natuurlijke nagel.

 

De producten vernoemd in deze blog zijn bij mij verkrijgbaar. Heb je nog vragen of wens je producten aan te kopen? Dan kan je mij contacteren op 0477/40.11.50 of info@schoonheidsinstituut-verdi.be


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.