Waarom kiezen voor een gelaatsverzorging en wat houdt het in?

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 16:43

Waarom kiezen voor een gelaatsverzorging?

Als schoonheidsspecialiste heb ik een beter zicht op de noden van je huid. Ik kan je huidtype bepalen en daar de gepaste verzorging op afstemmen.  Zo kunnen eventuele huidproblemen onmiddellijk worden aangepakt.

Moet je je huid dan niet verzorgen als er geen huidproblemen zijn? Natuurlijk wel! Onze huid moet heel wat doorstaan, denk maar aan warmte, koude, luchtvervuiling, mondmaskers en nog zoveel meer. Tijdens een gelaatsverzorging zorg ik ervoor dat je huid terug een heldere en egale teint krijgt.

Ik heb gekozen voor het gamma verzorgingsproducten van Bio Balance. Deze zijn opgebouwd uit essentiële oliën, algen en plantenextracten en -oliën. De frisse en hypoallergene parfums garanderen een relaxerende verzorging.

Bio Balance gelaatsverzorging Schoonheidsinstituut Verdi Bornem
Gelaatsverzorging Schoonheidsinstituut Verdi Bornem

Hoe gaat een gelaatsverzorging in zijn werk?

Eerst wordt alle make-up verwijderd en reinig ik de huid zodat ik een huidanalyse kan doen. Van zodra ik het huidtype heb bepaald, kunnen we van start gaan met de gepaste verzorging op maat van jouw huid.

We gaan verder met een peeling – deze verwijdert doeltreffend en in alle zachtheid de dode huidcellen.

Nadien wordt de huid dieper gereinigd d.m.v. de deep cleaner in combinatie met de vapozone. De deep cleaner trekt de onzuiverheden uit de diepte van de poriën en absorbeert zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren. Eventuele comedonen (ook wel beter gekend als mee-eters of zwarte puntjes) worden op dit moment mee verwijderd. Het resultaat? Een frisse en stralende teint.

De volledige reiniging wordt gevolgd door een deugddoende massage. Naast de ontspannende factor van de massage, zorgt deze ook nog een voor een betere doorbloeding en een betere afvoer van afvalstoffen.

Met het masker wordt de huid opnieuw in balans gebracht. Afhankelijk van een eventueel huidprobleem kan er een gepast serum toegevoegd worden aan het masker, voor een diepere werking.

Bij de vette huid zorgt het masker ervoor dat de verwijde poriën samentrekken en de huid opnieuw versoepeld.

Bij de rijpere huid worden de cellen hersteld en beschermd. Dit vermindert de zichtbare rimpels en hyperpigmentatie

Bij de droge en gedehydrateerde huid wordt de huid gevoed en de verstoorde vetbalans terug in evenwicht gebracht. Het masker gaat de huid ook beschermen tegen oxidatieve stress.

Bij de gevoelige huid wordt de huid geregenereerd en wint de huid haar soepelheid terug.

Tot slot breng ik de gepaste dagcrème aan als finishing touch van de verzorging.

 

Indien gewenst kijken we nadien naar de gepaste thuisverzorgingsproducten. Gelaatsverzorging wordt best om de 4 tot 6 weken opnieuw ingepland.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Maryse Keppens
2 maanden geleden

Beste
Graag had ik een tijd geboekt bij jouw voor pedicure
Ik werk met ploegen , de komende week van 13/02-18/02 heb ik de late dan kan ik van s’morgens tot 11.00.uur De week erna van 20/02-25/02 kan ik vanaf 15.00 uur
Mvg Maryse Keppens
0468275088