Vanaf heden worden er geen nieuwe afspraken meer gemaakt. Schoonheidsinstituut Verdi stopt op 26 mei 2023

Huisregels Schoonheidsinstituut Verdi:

Om alles vlot te laten verlopen en miscommunicatie te vermijden zijn er enkele huisregels die Schoonheidsinstituut Verdi in acht neemt.

 

Afspraken maken:

Afspraken maken kan telefonisch, per sms of per e-mail.

 

Stiptheid 

Omdat ik iedereen probeer te behandelen binnen de afgesproken tijd, vraag ik je om steeds tijdig aanwezig te zijn voor je afspraak. als je toch later gaat zijn, gelieve dan op tijd te verwittigen. ( ten laatste 15 min op voorhand)

 

Te laat komen

Hou er rekening mee dat de gereserveerde tijd speciaal voor jou wordt vrijgehouden en andere klanten teleurgesteld moeten worden. Mocht je dus te laat op je afspraak zijn, dan zal ik jouw behandeling moeten inkorten om de volgende klant niet te moeten laten wachten. De volledige behandeling zal dan ook in rekening gebracht worden.

In het geval je te laat bent en de behandeling niet kan ingekort worden, zullen we de afspraak op een ander moment moeten inboeken en moet de volledige behandeling betaald worden.

 

Verhindering of annulering van de afspraak

Je kunt jouw afspraak tot 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt door een andere klant. 

Indien je jouw afspraak niet tijdig annuleert, verplaatst of niet komt opdagen (minder dan 24u), ben ik genoodzaakt om de volledige behandeling in rekening te brengen. Ik kan in dat geval immers jouw gereserveerde tijd niet meer aan een andere klant geven.

 

Cadeaubonnen

Onze cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Ze zijn niet terug betaalbaar in geld en niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Op de dag van de behandeling dien je uiteraard de cadeaubon mee te brengen. Vergeet je deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. 

Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed.

Bij het niet opdagen voor een behandeling met een cadeaubon wordt de bon geannuleerd.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.